Veelgestelde vragen

Ik zie nog geen illustratie van de horecazaak waarvan ik een product wil bestellen. Kan ik hem wel bestellen?

Als de illustratie in de ‘te bestellen’ lijst staat, maar nog niet op de pagina van ‘alle illustraties’, kun je hem gewoon bestellen. We werken hard om de site up-to-date te houden.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na mijn bestelling! Wat nu?

Het kan zijn dat de mail in de spam-box is beland. Is je betaling uitgevoerd? Dan mag je ervan uitgaan dat je bestelling is ontvangen. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen via het contactformulier.

Wanneer komt mijn bestelling binnen?

Iedere bestelling die binnenkomt, wordt persoonlijk gemaakt. Dit wil zeggen dat we geen kant-en-klare voorraad hebben liggen maar per bestelling aan de slag gaan. We doen natuurlijk ons uiterste best om zo snel mogelijk jouw item te maken, maar doordat we (gelukkig!) al heel veel fans hebben, kan dit even duren. Ga uit van maximaal twee/drie weken, dan zal je zeker niet teleurgesteld worden.

Je ontvangt een mailtje wanneer jouw bestelling gereed is om verzonden te worden, of om afgehaald te worden.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling klaar is?

Supertof dat je hebt besteld! Je ontvangt een mailtje op het door jou doorgegeven emailadres wanneer je bestelling klaar is.

Ik mis mijn favoriete zaak! Wat nu?

In de eerste fase zijn er illustraties gemaakt van diverse bedrijven in de gemeente Hilvarenbeek. Tip jouw favoriete zaak en vraag of de eigenaar ons mailt doormiddel van het contactformulier als hij of zij mee wil doen met dit initiatief.

Ik ben ondernemer: mijn zaak staat er niet bij. Wat nu?

Goed dat je het aangeeft en leuk dat je interesse hebt. In de eerste fase zijn er illustraties gemaakt van een aantal zaken in de Gemeente Hilvarenbeek. Jouw zaak voegen we natuurlijk graag toe, daar wordt het lijstje alleen maar mooier van en we willen zoveel mogelijk bedrijven toevoegen! Meld je even aan via het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mogen er zaken meedoen buiten de gemeente Hilvarenbeek?

Onze ambities zijn grenzeloos, maar het is voor nu toch écht een initiatief wat alleen geldt voor de gemeente Hilvarenbeek.

Ik heb een fantastisch aanvullend idee voor jullie om je producten uit te breiden! (Of een ander idee…)

Wat super tof dat je met ons meedenkt! Wij willen graag verder groeien als stichting. Wil je jouw idee met ons delen? Stuur dan een berichtje via het contact formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Mag een sportclub zich ook aanmelden?

Geweldig leuk dat jullie interesse hebben. We starten eerst met ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek en hopen op een later moment ook de verenigingen toe te voegen. Maar voor nu ligt de focus op alle onderneming!

Heb je een idee of andere vraag? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met je op.