Bestel nu en help jouw favoriete horeca, winkel of bedrijf!

 

Vanaf nu is de merchandise van verschillende (horeca)ondernemingen te orderen!

Op de (inkoop)kosten na gaat de volledige opbrengst direct naar de “BIKSE SPAARPOT”. Dit komt ongeveer neer op een bedrag van €10,- euro per T-shirt, €20 per hoodie en €5 euro per tas.

 

Hopelijk DRAAGT binnenkort heel Hilvarenbeek een hoodie of t-shirt van hun favoriete zaak, of een tas met de skyline van de gemeente Hilvarenbeek.

 

Hieronder kun jij je item bestellen, de illustraties van de bedrijven vind je onder “illustraties”

 

 

De Zeefdrukfabriek

Bij De Zeefdrukfabriek staat duurzaamheid voorop. Zo zijn zij continu in ontwikkeling om dit na te streven.
Ze bedenken duurzame kansen en voeren dit door in zowel inkten als kledingstukken.

Oog hebben voor het milieu vinden ze bij De Zeefdrukfabriek heel gewoon. Wist je dat veel van hun inkten én kledingstukken GOTS-gecertificeerd zijn? GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is een certificaat voor biologische textiel. Dankzij het gebruik van deze inkt behoudt GOTS-gecertificeerde kleding ook na bedrukking haar keurmerk.

We hebben samen met de zeefdrukfabriek gekozen voor sweaters en T-shirts waar kwaliteit, duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel staan. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Alle stukken zijn duurzaam geproduceerd, vegan en tot in de puntjes afgewerkt.